OVER SEDO SIGNING

HISTORIE

Sedodesign is in 2008 opgericht door Angelique van der Weide. Zij is al 25 jaar actief in de lichtreclamebranche.
In 2016 is de naam gewijzigd naar Sedo Signing.

Angelique is begonnen met het verkopen van lantaarnpaalreclame bij een lichtreclameproducent en heeft op deze wijze haar netwerk en kennis opgebouwd en uitgebreid. Al gauw was zij het gezicht van de onderneming en kon op deze manier haar klantenkring en netwerk verder uitbouwen.

In 2008 zag Angelique de kans om voor haar zelf een bedrijf te starten in het adviseren en begeleiden van uiteenlopende reclameprojecten. Bij het opstarten heeft ze bewust de keuze gemaakt zelf niets te gaan produceren. In tegenstelling tot traditionele signmakers zag ze meer markt in het een adviseren en ontzorgen in diverse branchesegmenten. Op het gebied van buitenreclame, bewegwijzeringen, huisstijlimplementatie en instore communicatie is Sedo Signing inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig speler in de markt.
Mede door haar ervaring in het adviseren en begeleiden van nationale en internationale ondernemingen beschikt Sedo Signing over de kennis die nodig is om klanten van goed advies te voorzien.

In de praktijk adviseert, begeleid, levert, monteert en onderhoud Sedo Signing alle vormen van buitenreclame.

Sedo Signing is interessant gebleken voor een groot aantal mooie referenties in de Benelux door o.a. onze concurrerende prijzen, volledige ontzorging van de bijbehorende inkoop en platte organisatiestructuur.
Sedo Signing werkt met een klein team van specialisten. Hierdoor zijn alle medewerkers betrokken en toegankelijk voor onze klanten en kunnen we bedrijven voorzien van een gedegen advies.

OVER SEDO SIGNING

Sedo Signing is een organisatie gespecialiseerd in binnen- en buitenreclame. Wij leveren aan bedrijven, organisaties en instellingen in diverse segmenten. Van het lokale MKB tot aan internationale retail organisaties.

In de praktijk adviseren, begeleiden, leveren, monteren en onderhouden wij van alle vormen van buitenreclame. Om onze diensten compleet te maken leveren wij ook de instore communicatie en interne en externe bewegwijzering.

Zowel outdoor als instore zijn wij in de loop der jaren uitgegroeid tot een volwaardig partner op het gebied van huisstijlimplementatie op merkdragers zoals; gebouwen, voertuigen en ander materieel.

ONDERSCHEIDEND

Door bij oprichting de keuze gemaakt te hebben om zelf niet te produceren beloven wij de beste prijs/kwaliteit verhouding en hebben wij altijd voldoende capaciteit. Hierdoor zijn wij een aantrekkelijke partij om u te ontzorgen in diverse reclame projecten.

Sedo Signing onderscheidt zich hierbij door:

  • Onze directe contacten met een groot aantal toeleveranciers in Nederland en in het buitenland;
  • Verzorging van het volledige projectmanagement;
  • Wij produceren zelf geen materialen, waardoor we onafhankelijk kunnen werken en op deze manier de beste kwaliteit voor de beste prijs garanderen;
  • Het bewaken van de huisstijl tijdens de implementatie;
  • Controle op geleverde kwaliteit en verzorging van het onderhoud;
  • Altijd voldoende montage capaciteit;
  • Landelijke dekking.